Podávat můžeme s bramborovým pyré (brambory vaříme s mrkví a rozmixujeme s trochou mléka a másla), doporučuji k tomu salát z červené řepy nebo z čerstvé zeleniny.
Karbanátky z cizrny a pyré
20. 1. 2015Co takhle dát si cizrnové karbanátky? Jejich příprava není složitá, chutnají velmi dobře a jsou zdravé!
Budete potřebovat:
suchou cizrnu (0,5 kg namočit na noc a ráno zcedit a rozmixovat
1 cibule
3-5 stroužků česneku
2 lžíce nasekané zelené natě (petržel, celer, pažitka, podle chuti koriandr)
až 2 lžíce hl. mouky (aby se to slepilo)
majoránka, oregano, mletý kmín,sůl , špetka pepře (podle toho, jak kdo koření a solí)
Postup:
Z rozmixované cizrny a dalších ingrediencí vytvoříme mícháním hmotu, ze které uhněteme karbenátky, obalíme v trojobalu a smažíme na dobrém oleji alespoň 6 minut do zlatova.
Podávat můžeme s bramborovým pyré (brambory vaříme s mrkví a rozmixujeme s trochou mléka a másla), doporučuji k tomu salát z červené řepy nebo z čerstvé zeleniny.
Podávat můžeme s bramborovým pyré (brambory vaříme s mrkví a rozmixujeme s trochou mléka a másla), doporučuji k tomu salát z červené řepy nebo z čerstvé zeleniny.
Zpět na homepage
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 43. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat památkám kulturního světového dědictví zapsaných na seznam UNESCO.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu