Existuje něco, co si váš vnuk, dcera nebo zeťák vždycky přáli zažít, ale nebyl na to čas, prostředky nebo odvaha? Pro někoho to může být let balónem, jízda v supersportu nebo vzlétnout a stát se pilotem letadla. Chápeme, že plnit sny není levná záležitost, ale může. Spoustu zážitků pořídíte i do symbolické 1 000 Kč.
Vánoční dárky pro děti
Nevím, jak to máte Vy, ale já si z dětství pamatuju, jak jsem šel s tátou poprvé na ryby, projel se na babetě, nebo když jsem poznal svět z koňského sedla. Zkrátka, to, co jsem si odnesl byly společné chvíle a zážitky. Nadělte vnoučatům pod stromeček zážitek místo hraček, ať mají v dospělosti na co vzpomínat.
Kluky potěšíte spolujízdou v supersportu na okruhu v Hradci Králové, kde si vyberou, jakým autem se projedou. Na výběr budou mít z Ferrari, Porsche, Audi a Nissanu. Holky zase ocení dvě hodiny na ranči s koňmi.
Jízda ve sporťácích na okruhu: firmanazazitky.cz
Vánoční dárky pro ženy
Vybrat ten správný zážitek pro ženu může být oříšek. Často slýchávám, že pro spoustu žen je sen proletět se v horkovzdušném balónu. Co na něj říká paní Pavlína: „Zážitek, který si přeji od svých 40 let. Byli jsme ve výšce, letěli jsme proti kopci a vypadalo to, že proletíme křovím, lízli jsme špičky stromů, políbili travičku na louce a na závěr úžasné přistání i s položením koše. Nádhera. Závěrem křest a přijetí do šlechtického rodu. Doporučuji všem, tento zážitek je na celý život.“
Let balónem nad Karlštejnem zdroj: firmanazazitky.cz
Vánoční dárky pro muže
Každý chlap má svůj klukovský sen. Splňte jim ho tyto Vánoce. Však to znáte, říkají, že všechno mají a nic nechtějí. Vzpomínky na zážitek si však ponesou po celý život. Co na svůj vánoční dárek říká pan Stanislav, který dostal pod stromeček jízdu v rallye speciálu Ford: „Dárek, jízda v závodním Fordu, předčil mé očekávání. Jednak vlastní řízení vozu na letišti mezi kuželi, ale především nevymazatelný zážitek s pilotem jako spolujezdec. Adrenalin běhá na plné obrátky, doporučuju a děkuji týmu Allegrie.“
Splňte sen vašim blízkým a udělejte letošní Vánoce nezapomenutelné. Ať už hledáte vhodný zážitek pro ženy, muže nebo děti, vyberte ten pravý Vánoční dárek s Allegrií – Firmou na zážitky.