FOTO: High Contrast pro Wikimedia Commons
Naše procházka do minula X.: Jindřišská věž
9. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
10.1.2016 18:03
Je vidět paní Hanko, že jste zkušená průvodkyně cizinců po Praze. Umíte o Praze hezky vyprávět i v psané podobě. Před časem jsme byli v Jindřišské věži s přáteli na promítání filmů organizace Greenpeace. Interiér věže je opravdu velmi pěkně upravený.
Michaela Přibová
10.1.2016 13:29
Hanko, moc hezky napsané. Není co dodat. Snad jen, že to máš za 5. (hvězdiček) :-)
Elena Valeriánová
10.1.2016 13:25
Zajímavý článek, pro nás mimoprażské další typ až budeme někdy zase brouzdat Prahou.
Květoslava HOUDKOVÁ
10.1.2016 09:31
Také letos byly (možná ještě jsou) v Jindřiš.věži "Betlémy z oblasti Třeště". A přímo v Třešti funguje Betlémová stezka - lidé zvou návštěvníky ke shlédnutí betlémů ve svém soukromí. (Info z internetu - ověřte si).
Zuzana Pivcová
10.1.2016 07:46
Na Jindřišské věži jsem byla vlastně jen jednou, ale bylo to velmi zajímavé, ani modernizace provozu mi nijak nevadila, naopak jsem uvítala, že nemusím stoupat tolik schodů. Myslím, že kromě zmíněné výstavy věže tam byly tehdy ještě betlémy. Krátkodobé výstavy se tu zřejmě střídají.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA