ILUSTRAČNÍ FOTO: VTT
Bohyně Afrodíté vás zve na dovolenou
17. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Hlobilová
18.4.2016 09:31
Když se podívám na mapu, tak už jenom s geografického umístění Kypru mě tam neuvidí. Jistě je to tam krásné ale abych zaplatila nemalou částku peněz a bála se vystrčit nos z hotelového komplexu? To opravdu nemusím. A v Řecku jsem byla . Pojedu raději v naší vlasti.
Alena Tollarová
17.4.2016 21:30
Na pláži Navagio (obr. č. 3) jsem se koupala. I přes množství turistů to bylo úchvatné a nezapomenutelné!
Jarmila Komberec Jakubcová
17.4.2016 19:20
Mám podobný názor na Kypr jako Zuzanka, byla jsem tam 2x a vždy to byla nádherná dovolená. Dokonce jsem se domluvila i česky - v hotelu pracovali české servírky. Ale s angličtinou se domluvíte všude.Bohužel ruští turisté jsou občas hluční a chovají se velkopansky.Kypr je bezpečný, přívětivý, skvělá kuchyně a úžasně teplé moře.Pokud opět pojedu tak to bude v září. To je moře nejteplejší a už není hlavní sezona.
Zuzana Pivcová
17.4.2016 18:21
Na Kypru jsem byla již třikrát, z toho dva roky za sebou právě s CK VTT v Pafosu. Pan majitel cestovky je kyperský Řek, takže nejširší nabídka se týká právě této destinace. Kypr je, co se týče úrovně a pořádku, výše než Řecko. Opravdu se mi tam moc líbilo, ale je tam na mě dost horko a minulý rok jsem zvolila už i kratší cestu. Výhodou je, že nabízené zájezdy pro seniory před a po hlavní sezóně jsou částečně dotované, místní průvodkyní na fakultativních zájezdech je původem Slovenka, žijící léta na Kypru, a všude se dá domluvit bez problému anglicky. Ovšem poněkud mi naposledy, tedy už v r. 2013, vadil fakt, že všude je veliké množství Rusů, kteří tam nejen tráví dovolenou, ale i kupují byty a žijí tam jako původně britští rentiéři.
Naděžda Špásová
17.4.2016 17:13
Zní to lákavě a ten Kypr bychom brali. Ovšem musíme počkat na zvýšení důchodů. Ale musí tam být krásně. Škoda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA