Ilustrační foto: ingimage.com
Jak správně čistit pleť
25. 8. 2018Chcete-li mít krásnou pleť, je třeba o ni pečovat. Jenže řeč není jen o mazání výživným krémem. Základem všeho je totiž správné čištění. A to i v případě, že se nelíčíte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
28.9.2020 08:34
Dobrý den,
Já na čištění pleti používám Kosmeceutiku, konkrétně Larens tu https://www.tvaratelo.cz/cisteni-pleti/
A za mě super + doplňuji řadou Intesive, ktrá je ideální pro tu pleť po 50
Moc doporučuji.
Elena Valeriánová
6.9.2018 07:08
Je tu zase plno jedu v komentářích až se skoro bojím něco napsat. Evo, nejsi sama. Večer se obličej umývám teplou vodou a ráno studenou a když je hodně studená, tak to je to pravé ořechové. Ráno i večer používám stejný krém. Kvalitní, ale ne jen co se ceny týče, musí mi prostě dělat dobře. A tak už to zůstane.
Eva Balúchová
27.8.2018 15:43
Když čtu článek a příspěvky,až se stydím,ale přiznám,že si večer jenom umývám obličej vlažnou vodou.Toť vše.Někdy ťuknu trochu krému.A teď už to měnit nebudu.
Jitka Caklová
26.8.2018 12:29
Ája moc dobře ví proč prvním příspěvkem 25.8.2018 10:04 reagovala tak jak reagovala a hlavně VÍ PROČ tak reagovala. Jsou zkrátka jedinci, kteří pod rouškou falešného přátelství najdou slabé místo a jak se jim člověk čímkoliv znelíbí, řežou do živého. Naštěstí umím být nad věcí a omlouvám se, že moje poslední tři příspěvky nejsou k tématu článku.
Jitka Caklová
26.8.2018 10:36
... a vůbec mi nevadí, když můj kritik si o sobě myslí, že dokonalý je. Dobře mu tak :-)
Jitka Caklová
25.8.2018 22:20
Možná to mám dané geneticky, ale vrásky nemám. Přitom si obličej střídavě myji mýdlem a žínkou z bambusového vlákna, po umytí ošetřím speciálním přípravkem a nebo čistím tamponem čistící pleťovou vodou a stejně tak ošetřím tímtéž přípravkem, jako po umytí mýdlem. Nikdy jsem se nelíčila. Sice v článku o zubech nic není, ale občas se stane, že jsem lenivá a místo vyčištění zubů si jen vypláchnu, případně vydezinfikuji meruňkovicí a obličej také jen opláchnu teplou vodou. Na co ale dbám, to je celková péče o chrup, aby můj obličej nehyzdil úsměv s dírami po chybějících zubech.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA