Všechny fotografie: Oldřich Čepelka
Já debáb dýbu!
3. 6. 2023Už těžko si vzpomínám, že jsem byl někdy v deseti nebo jedenácti letech nachlazený a chtěl jsem jít ven (to jsem chtěl vždycky). Ale naši byli proti:
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
5.6.2023 07:33
S chutí jsem si početla, jak vyvstávají vzpomínky na mládí na dětství, na domov, kde jsme se proháněli a dělali spoustu volovin. Čím Jsme starší, tím lépe se nám ty doby minule vybavují.
Alena Velková
3.6.2023 20:46
Vzhledem k tomu, že mám manžela, syna a vnuky, tak chápu, že je počítání vagónů životně důležité :-))
Jana Jurečková
3.6.2023 12:59
Tak to bylo dlouhé, ale krásné! Vzpomínám si, že jsme také chodili sáňkovat, počítali vagóny, tropili klukoviny, měli partu, ale vše nějak rychle uteklo.
V mé rodné vsi se téměř nic nezměnilo, jen jsou tam noví lidé, které ani neznám. Díky za hezký příběh.
Taťana Veselá
3.6.2023 07:58
Precetla jsm jednim dechem, krasne vzpominky a vypraveni, dekuji. Údernou partu... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA