
Domácí langoše
2. 5. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
11.11.2013 21:05
A co na sladko??já si je posypu skořicovým cukrem a mám to jako zákusek.
Věra Sehnalová
2.5.2013 12:48
Susene drozdi je mnohdy lepsi nez stare obycejne. Ja ho mam doma v zasobe porad. Langose delame doma casto,protoze vnoucata je miluji a v krame jsou drahe a casto nechutne. Delam je z jednodussiho testa - pouze mouka,voda s troskou oleje a sul. Z vypracovaneho testa hned pripravim bochanky ktere necham kynout a pak je jen lehce zespodu roztahnu prsty a smazim jako koblihy
. Nahoru davame cesnek,kecup syr i tatarku. Ale jsou dobre i s marmeladou.
Olga Štolbová
2.5.2013 11:44
Teď zrovna by se mi hodil jeden langoš nebo i dva,
chuť mám,ale nemám droždí a do krámu je daleko.
Zkusím někdy koupit sušené,máte s ním někdo zkušenost?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA